Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Athens here we come!

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά γεμάτες, έως αγχωτικές. Από τη μια το πασχαλινό παζάρι των CretaMums, με τις προετοιμασίες και την οργάνωσή του. Από την άλλη το ταξίδι στην Αθήνα για το Πάσχα που μας προέκυψε μια εβδομάδα νωρίτερα λόγω των Ψηφιακών Γειτονιών. Σε κανονικές συνθήκες αυτό δε θα ήταν πρόβλημα, αλλά αυτή τη φορά το ταξίδι περιλαμβάνει και τη βάπτιση της Σοφίας και θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Μάη! Οπότε ήταν πολλές οι δουλειές που έπρεπε να συμπτυχθούν...

Τέλος καλό όλα καλά όμως. Το παζάρι είχε μεγάλη επιτυχία. Εκτός από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τον παιδικό σταθμό του Συλλόγου Γυναικών Κοινωνική Μέριμνα, το ευχαριστηθήκαμε κιόλας. Έχουμε ήδη αρχίσει να μιλάμε για το επόμενο! Τελικά είναι ωραίο να φτιάχνεις πράγματα με τα χέρια σου. Πέρα από την περηφάνεια που νιώθεις βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, η όλη διαδικασία των πειραματισμών και της κατασκευής έφερε την παρέα των CretaMums πιο κοντά. Η δε μέρα του παζαριού ήταν σαν γιορτή και η χαρά μας για την επιτυχία του απερίγραπτη!




Όσο για τις ετοιμασίες για τη μεγάλη άνοδο στην Αθήνα με αρκετή οργάνωση και πολλά "to do lists", κατά την προσφιλή έκφραση του Χρήστου, ολοκληρώθηκαν. Πρόλαβα να στείλω τις προσκλήσεις της βάπτισης, να κάνω κάποια τελευταία ψώνια, να κόψω και να βάψω τα μαλλιά μου (πολύ σκούρα βγήκαν), να ετοιμάσω τη δική μου βαλίτσα και της Σοφίας και να αφήσω οδηγίες στο Χρήστο για τα πράγματα που θα φέρει εκείνος με το αυτοκίνητο μια εβδομάδα μετά.

Και τώρα έχω λίγα λεπτά στη διάθεσή μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξυπνήσω τη Σοφία για να ετοιμαστούμε (μην ξεχάσω να βάλω μια μπανάνα στην τσάντα-αλλαξιέρα) και να πάμε στο αεροδρόμιο. Ευκαιρία να τελειώσω αυτό το άρθρο και να ευχηθώ σε όλους εδώ στο Ηράκλειο Καλό Πάσχα και στους Αθηναίους καλή αντάμωση!

Σχόλια

  1. Γεια σας Μανούλες!! Σας επέλεξα για το βραβείο υπέροχου blog! Περάστε από το ονειρεμένο μου σπίτι να το προμηθευτείτε! ;)
    http://www.oneiremenospiti.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου